خوشا آن که خود را خوار انگاشت ، و کسبى پاکیزه داشت ، و نهادش را از بدى بپرداخت ، و خوى خود را نیکو ساخت و زیادت مالش را بخشید و زبان را از فزون گویى درکشید ، و شرّ خود را به مردم نرساند و سنّت او را کافى بود ، و خود را به بدعت منسوب نگرداند . [ مى‏گویم بعضى این فقره و آن را که پیش از آن است به رسول خدا ( ص ) نسبت داده‏اند . ] [نهج البلاغه]
اسپرت تیونینگ اپشن
>>علی رضا ( دوشنبه 89/10/20 :: ساعت 2:53 عصر)

تولید خودروهای سفارشی در دنیا   به دو روش ذیل انجام می شود که عبارتند از:

1- تیپ: خودروهای تیپ به خودروهایی گفته می شود که در خط تولید روی آنها تغییراتی ایجاد می شود و پس از آن خودرو به صورت آپشن شده از خط خارج می شود. در این روش زمان تولید بسیار اهمیت دارد و باید به گونه ای تنظیم شود که در خط تولید خللی ایجاد نشود .

2- سفارشی (افلاین): در این روش شرکتهای خودرو سازی خط تولید جداگانه­ای برای تولید خودروهای سفارشی در نظر می گیرند و به منظور اجرای عملیات آپشن، خودرو را از خط تولید خارج نموده و پس از انجام عملیات خودرو مجددا به خط بازگردانده می شود.

برخی اقلام آپشن و تجهیزات جانبی نظیر ترمز ABS   , ایموبلایزر , ایربک , دوگانه سوز نمودن خودرو ها , رنگهای مختلف و سفارشی به دلیل حجم و نوع عملیات، به صورت کارخانه­ای OEM   ( تیپ یا تولید افلاین ) قابل نصب می باشند. برخی تجهیزات جانبی نصب شده بر روی خودرو به دلیل غیر فابریک بودن موجب خسارت به خودرو شده اند . سان روف , کروز کنترل و یا دزدگیر غیر استاندارد موجب آسیب رساندن به ایمنی و سیستم برق خودرو شده و گارانتی خودرو را نیز لغو می نماید . بنابراین تولید خودروهای سفارشی از کارخانه به مراتب مطمئن تر و تخصصی تر از بعد تولید هستند .

مطابق تعاریف ذکر شده، بیشتر تولیدات خودروهای سفارشی در ایران از نوع تیپ بوده­اند. خودروهایی نظیر سایپا 132 , 141, 111 در این دسته قرار دارند­.

عمده خودروهای موجود در کشور به روش خدمات پس از فروش مجهز به اقلام آپشن می شوند . قسمتی از این خدمات توسط شبکه نمایندگی­های فروش خودروسازان ارائه شده و قسمت عمده آن توسط مراکز و فروشگاههای مربوطه در سطح کشور انجام می­شود. به گونه­ای که مشتریان پس از تحویل خودرو از نمایندگی­های فروش، به بازار مراجعه نموده و اقدام به خرید و نصب اقلام آپشن بر روی خودروهای خود می­نمایند­.

تیونینگ:

 تیونینگ و اسپرت خودروها امروزه به عنوان یک علم پیچیده و حساس در کشورهای پیشرفته دنبال می شود . شرکتهای تیونینگ به دو گروه تقسیم می شوند.

 1- این دسته به صورت تخصصی و در زمینه ای خاص فعالیت می کننده . نظیر شرکت Eibach   در زمینه سیستم تعلیق , شرکت Sebring  در زمینه سیستم اگزوز , Hella در زمینه کیت های ایرو دینامیکی ,KenWood در زمینه سیستم های صوتی تصویری و...

2- دسته دوم آنهایی که به تیونینگ کامل محصولات یک یا چند کمپانی مشغول اند و با استفاده از دانش فنی کارشناسان خود , یک مدل را کاملا تغییر می دهند . دامنه این تغییرات از مشخصات ظاهری گرفته تا مشخصات فنی نظیر سیستم تعلیق و انتقال نیرو و موتور را شامل می شود .   

 


  نوشته های دیگران ()
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
 
فهرست ها
 RSS 
خانه
ارتباط با من
درباره من
پارسی بلاگ

بازدید امروز: 3
بازدید دیروز:  2
مجموع بازدیدها:  3957
منوها
» درباره خودم «


اسپرت  تیونینگ  اپشن

» فهرست موضوعی یادداشت ها «

مفاهیم و تعاریف پایه[4] .
» آرشیو مطالب «

مفاهیم و تعاریف پایه

» لوگوی وبلاگ «


» وضعیت من در یاهو «

یــــاهـو